Wednesday, May 3, 2017

Story from my heart



Dulu dia atlet, sekarang tak tau atlet lagi ke dak. Dulu even atlet, dapat kejar. Tapi tu lah, diri ni bodoh sangat, pi lepas kan. Then, sekarang termengah-mengah nak kejar balik walaupun dia tak lari. Hmmm


Hahahaha, apa boleh buat. Hati ni, perasaan ni, fikiran ni susah sangat nak lupakan dia. Alahai. Menyampah betul. Bila dah patah hati, tak serik. Tetap nak crush, nak suka, nak cinta walaupun tak berbalas.


Hahahahaha,rasanya banyak kali dah dia reject. Tapi aku ni masih nak tunggu. Apa seyh..


Bila aku stalk kau punya last seen and then kau online, I’m wishing you to whatsapp me tapi... angin pon berlalu dengan sepoi sepoi bahasa. Tak de pon nak senamrobik bagai. Terdampar macam dugong je.


Tapi last-last sakit hati sendiri.



But, most of the time aku yang kalah sebab nak tunggu dia tegur dulu memang tak lah. Kalau aku mati pon belum tentu dia tau. Sebab dia tak kisah



I miss you so much Mr. Red.


Dulu, Kini dan selamanya. Kalau declare dekat dia aku rindu dia pon bukan dia kisah. He never care. NEVER!


EVERY DAY, Every time, EVERY MINUTES, EVERY SECOND


Aku mengaku aku ego. Aku kuatkan hati supaya tak chat dengan dia, stop stalked last seen dia, delete conversation kitaorang. Tapi before delete tu screen shot dulu. Haha, NGEK!


Sebab Allah Maha Mengetahui segala yang dilangit dan dibumi. Hanya Allah tempat mengadu kerana Allah maha mendengar dan Maha mengasihani


Aku je yang suka balas panjang-panjang. Dia tak pon. Sampai hilang akal nak cari idea untuk panjang kan conversation. Nampak sangat terhegeh-hegeh. Hahahahahaha


Tak bahagia pon. Kadang2 kalau chat tu, sengaja je balas lambat sebab dia pon bukan suka balas cepat2 walaupun masa tu dia tengah online. Entah chat dengan siapa lah tu. 


Tu dulu lah, sekarang ni walaupun kau masih istimewa, aku tetap pilih tidur. Sebab aku tak sanggup nak luka kan hati lebih lama tengok kau online tapi tak balas2.


Aku harap sangat ni kita. Haha, harap je lah. Sebab hmm.. ntah. 


I WISH MY NAME IN YOUR PRAYER... EVERYDAY...


Baik, aku akan CUBA untuk melepaskan sebab


AKU DAH REDHA





Kerana “titik” sebutir, rosak move on setahun








































No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,
lain entry komen lagi.